Opbrengst 2018

 

In de zomer van 2019 hebben wij de Balinese familie Sarinu in Candidasa weer opgezocht. We konden ze het prachtige bedrag van €1000 schenken. Dit was de totale opbrengst van de linnenservice aangevuld met een beetje eigen geld. Voor Balinese begrippen is €1000 echt heel veel geld. Ze gebruiken het o.a. voor de bouw van hun homestay (een gebouw met 8 kamers op basis van logies en ontbijt waar wij vanaf het begin nauw bij betrokken zijn) waar zij in mei 2020 hun allereerste gasten hopen te ontvangen! De planning is om 1 mei 4 kamers af te hebben en al te kunnen beginnen met de verhuur, zodat er ook weer inkomsten zijn om de overige 4 kamers gereed te krijgen. En niet te vergeten het mooie dakterras met uitzicht op zee en de prachtige tropische tuin.

Zodra de homestay klaar is voor verhuur, zal ik hier de link plaatsen naar hun website. Want voor iedereen die ooit nog eens van plan is om naar Bali te gaan, raad ik het zeker aan om een paar nachten bij deze superlieve familie te logeren.

Wij komen er altijd erg graag, het is een rustig dorpje langs de zuidoost kust. Er zijn een aantal hotels en resorts maar het dorp is verder nog niet echt ingespeeld op het toerisme. Het is geen Sanur!!!! Voor ontbijt, lunch en diner zijn er voldoende restaurants en plekjes waar je goed terecht kunt.

 

 

 

 

Uitzicht op zee vanaf het dakterras.

De beste plek in heel Candidasa!

 

4 kamers hebben dit zeezicht (1e verdieping)

4 kamers hebben tuinzicht (begane grond, wel iets verhoogd)