Reactie plaatsen

Reacties

Sandra
4 jaar geleden

Dit was onze 2e keer in Repelsteeltje, maar voor mij de 16e keer op Terschelling. Ondanks de Coronacrisis waren en voelden we ons welkom. Al was het in de dorpjes wel minder levendig, de natuur is nog net zo mooi en de gastvrijheid van Marleen nog net zo geweldig. We hebben hele fijne dagen gehad en komen zeker weer terug!

Jan en Joke
4 jaar geleden

20 - 25 februari 2020
Heerlijk! Wat ‘n comfortabele plek. Veel regen en wind, was erg fijn om van alles hier te hebben...Van paraplu tot pleisters voor de schaafwondjes in de natte wandelschoenen. We komen vast een keer terug en zullen anderen vertellen over Repelsteeltje! Heel erg bedankt, Jan en Joke.

Billy
4 jaar geleden

30 dec 2019 - 3 jan 2020
Hartelijk dank voor de warme ontvangst in Repelsteeltje!
Billy heeft genoten op het zachte dekentje dicht bij de kachel, na een lange wandeling op het prachtige Terschelling.
Hier in het chalet is werkelijk aan alles gedacht; een heerlijk bed, speeltje voor de hond, koffie, we kwamen niets te kort.
We hebben vier heerlijke dagen gehad, dankjewel! Ann & Billy

Els
4 jaar geleden

Lieve Marleen,
Je had gelijk, we hebben een superleuk gehad. Onze liefde voor Terschelling heeft weer een boost gekregen voor zover dat nodig was. Dit was de 4e keer dat we het eiland bezochten; de 2e keer in Repelsteeltje, en we krijgen er geen genoeg van. Jouw gastvrijheid voelt als een warm bad, en ik hoop dat we daar samen met Koda nog vaak gebruik van mogen maken.
Duizend maal dank voor alles. Lieve groet, Els, Johan en Koda

Rhea
4 jaar geleden

25 - 28 oktober 2019
Lieve Marleen,
Zoals altijd was het weer geweldig! Ik heb genoten van alles, ook van de nieuwe houten vloer! Jouw oog voor detail & alle kleine lieve gebaartjes in dit chalet zorgen ervoor dat ik nooit meer ergens anders wil blijven op Terschelling. Ofwel! Ik kom zeker weer terug.
Liefs Rhea

Loes en René
4 jaar geleden

24 juni 2019
Dankjewel Marleen voor alle goede zorgen. Alles wat je nodig hebt, is er en ook al maak je er geen gebruik van, is het een prettig idee.
We zijn weer verliefd geworden op dit heerlijke eiland en daar heeft het verblijf hier zeker aan bijgedragen.

Marie José
4 jaar geleden

7 - 14 juni 2019
Hallo Marleen,
Het is al veel benoemd in het gastenboek; de gastvrijheid spat in werkelijk alles van ‘Repelsteeltje’ af. Wat een ontvangst : Dior de entourage, de kadootjes en de lieve attenties voor onze hond Sam. De eerste dag verrast door de eitjes...Fantastisch!
We hebben genoten van ons verblijf op Terschelling. Zelfs de regen kon daar niets aan veranderen aangezien het zijn in Repelsteeltje geen straf is. Marleen ontzettend bedankt en zeker tot een volgende keer. Liefs Theo en Marie José en natuurlijk Sam

Wies Zwart
4 jaar geleden

9 mei 2019
Dag Marleen,
Wat een hartverwarmend welkom met al die lekkere dingen en kadootjes op de tafel. De eerste dag hier was één grote ontdekkingstocht; al die details en al die handige dingen die overal te vinden zijn. Het is met veel liefde en zorg ingericht en voelt daardoor als een thuis. Wat een mooie houten vloer! Morgen weer naar huis. Als er na mij geen nieuwe huurders waren geweest was ik graag nig een paar nachten gebleven. Volgende keer toch maar weer een hele week! Ik wens de volgende huurders een hele fijne tijd in Repelsteeltje! Marleen bedankt voor je goede zorgen.
Hartelijke groet, Wies uit Akkrum

Sandra
4 jaar geleden

3- 6 mei 2019
Beste Marleen,
Ondanks het superkoude weer hebben we het heel leuk gehad. Het rode kacheltje heeft zijn best gedaan! Supergezellig chalet met alles erop en eraan. Het bed slaapt heerlijk. En wat leuk al die roodborstjes, musjes en koolmezen zo bij het raam. Bedankt voor de lekkere cadeautjes, de jam smaakt heerlijk! Uiteindelijk viel het met de regen erg mee en dus hebben we veel gefietst. En ook nog veel buiten op terrassen gezeten. Zoveel mooie vogels gezien, in de duinen en op het wad. En dan ‘s avonds weer fijn in het warme Repelsteeltje terugkeren.
Groetjes Sandra en André

 

Wilt u nog meer reviews lezen? Dat kan! Via Booking.com en via onze andere website.